• پیوند ها

اطلاعیه: قابل توجه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خامنه

پیرو اطلاعیه قبلی ستاد آموزش مجازی استان مبنی بر تعویق یک هفته ای امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی ودر راستای اجرای بخشنامه شماره 77/152/ص/99 مورخ 99/03/15 سازمان مركزی، با عنایت به جلسات متعدد ستاد آموزش مجازی استان و واحد های ناحیه دانشگاهی شبستر در راستای رفع دغدغههای دانشجویان محترم و خانواده های گرانقدرشان و به منظور حفظ سلامت دانشجویان، استادان و كاركنان دانشگاه )به دلیل شیوع بیماری كرونا( موارد ذیل درباره امتحانات نیمسال دوم 99-98 را به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند:

• امتحانات هفته اول (از تاریخ 99/03/24 لغایت 99/03/29) در همان ساعت مقرر به تاریخ 99/04/16 لغایت99/04/21 و طبق جدول ذیل انتقال یافته است. لذا تاریخ امتحانی درج شده در كارت ورود به جلسه صادره از مورخ 99/03/31 به بعد دارای اعتبار می باشد.
    • اخذ كارت ورود به جلسه امتحانی جهت شركت در آزمون الزامی بوده و ضروری است كه دانشجویان حداكثر تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه 99/03/29 نسبت به تسویه و تثبیت مالی اقدام نمایند.
    • دانشجویان كلیه مقاطع تحصیلی واحد خامنه در صورت داشتن هر گونه مشکل)صرفاً در خصوص برگزاری امتحانات مجازی نیمسال دوم 99 – 98 ( لازم است قبل از برگزاری و شروع امتحانات مشکل
      مذكور را به آموزش یا مدیر گروه مربوطه اطلاع دهند تا تصمیمات مقتضی در این خصوص توسط مراجع ذیصلاح اتخاذ و نتیجه به ایشان (دانشجویان) ابلاغ گردد.

نحوه برگزاری امتحانات

امتحانات كلیه دانشجویان مقاطع كارشناسی ارشد، كارشناسی (ناپیوسته و پیوسته) و كاردانی (ناپیوسته وپیوسته) واحد خامنه، به صورت آزمون تستی آنلاین از طریق سامانه آموزشی سیدا به نشانی 801:khamenehiau.ac.ir و در زمان تعیین شده در كارت ورود به جلسه امتحانی انجام خواهد شد .در صورتی كه برخی از دانشجویان بنا به دلایلی امکانات لازم جهت شركت در آزمون آنلاین (تستی)را نداشته باشند، میتوانند ضمن حضور در محل حوزه امتحانی تعیین شده در كارت ورود به جلسه امتحان و در زمان مقرر، به صورت حضوری و با رعایت پروتکلهای بهداشتی (همراه داشتن ماسک و…) به سوالات تستی امتحان پاسخ دهند. بدیهی است، دانشجویان منحصراً میتوانند فقط یکی از روشهای امتحانی مذكور را (حضوری یا غیرحضوری) انتخاب و در آزمون درس مذكور شركت نمایند.

تبصره یک: در موارد استثنایی كه دانشجویان مقاطع كارشناسی (ناپیوسته و پیوسته) و كاردانی (ناپیوسته و پیوسته ) دارای تداخل امتحانی در یک نوبت زمانی مشخص هستند، بایستی حتماً تا تاریخ 99/3/29 مراتب را به آموزش واحد دانشگاهی سریعاً اطلاع دهند.

بازدید ها:

نظرات بسته شده است.